Mikor legyünk boldogok? MOST!!!
2016. szeptember 17. írta: énügynökség

Mikor legyünk boldogok? MOST!!!

Avagy kezdjetek el élni!

now.jpg

Mielőtt minden elméleti tudást megszereznénk a boldogság mibenlétére, és fellelhetőségére vonatkozóan, ahogy az Anna and the Barbies Kiss Tibivel egyetértésben mondja: Kezdjetek el élni! Illetve kezdjetek el boldogan élni!

Nézzük egy kicsit gyakorlati oldalról a kérdést. Mit érdemes első lépésként megtenni egy boldog, boldogabb életért? Én azt javaslom, hogy mindenki hozza meg a döntést, hogy igen, én ezt akarom. Nem szeretném, nem jó lenne, nem vágyom rá, hanem AKAROM. Mert ezt akarni kell. Hogy miért nem elég a többi? Mert tenni kell érte. Erről már beszéltem itt

Rögtön itt is vagyunk a második lépésnél. Kezdjük valami egyszerűvel,tanuljunk meg mosolyogni. Persze egyszerű mosolyogni, amikor a dolog ami mosolyra fakaszt ott áll CSUPA HATALMAS NAGYBETŰVEL az orrunk előtt. Ez azért sokaknak megy. Mi az ami kihívás ebben? Hogy akkor is tudjunk mosolyogni, ha az ok az épp aktuális helyzetünkben csupakisbetűséselbújikasorokközött.  Na ezt megtalálni már kihívás. Vegyétek fel a kesztyűt (vagy a szemüveget;-), és keressétek az apróbetűket! Mert ott vannak, csak akarni kell meglátni. Szánjátok arra a hétvége hogy bármit is csináltok, bárhova is mentek, ha pihentek, ha elfáradtok, keressétek az apróbetűt, ami okot ad a mosolyra.

Adok pár tippet erre az apróbetűre:

Mosolyogjatok, mert:

- vasárnap van (és nincs se hétfő, se kedd, se szerda, se csütörtök, se péntek, se szombat)

- nincs se nyár se tél (hanem: Itt van az ősz, itt van újra... :)

- mert van valaki aki szeret (mégha nem is pont úgy ahogy az tökéletes lenne, a tökéletességről később még mesélek és esetleg nem pont az akire ebben a pillanatban vágynátok, értékeljétek azt a sok-sok embert, aki szeret)

- kérem, hogy folytassátok a sort a kommentekben, így segíthettek a többieknek is! :)

Na mára elég az olvasgatásból, menjetek és kezdjetek el élni, első lépésként mosolyogni! Jelezzetek majd vissza lécci, hogy ment!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://enugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5111717843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása