Na fussunk neki! A 91. helyezés az elég?
2016. szeptember 11. írta: énügynökség

Na fussunk neki! A 91. helyezés az elég?

Avagy költözzünk már holnap Szomáliába?

Azt mondják minden kezdet nehéz, amivel persze lehet takarózni, de igazából nem érdemes. Így elindulok itt, ahol most tudok, és úgy ahogy most tudok. Mit tud az ÉnÜgynökség? Azt, hogy boldognak lenni márpedigkéremszépen döntés kérdése. Sikeresnek lenni meg pláne... Illetve, hogy ez a kettő szorosan összefügg. Az ÉnÜgynökség arról szól, hogy merjünk és akarjunk boldogok és sikeresek lenni. Arról a sok és nagy szóról (boldogság, sikerek, merés és akarás...) később még sok szó fog esni, kicsik és egyszerűek.

soh.jpgEgy szó mint száz, én bizony azt tűztem a zászlómra, hogy ér, és lehet boldognak, boldogabbnak lenni. Persze erről már nagyon sokat írtak, és fognak is még. De jó!!!! El is fér még sok-sok írás ebben a témában, amíg Magyarország a Boldosgágfelmérésben  (a lényeg a 23. oldalon van) a 91. helyet foglalja el. Tény, és való, hogy előrébb vagyunk, mint pár éve, de így is még 90 ország - a 157-ből - megelőz minket. Például Szomália... Na ott aztán nincs kolbászból a kerítés, mert se kolbász, se kerítés... Ezen aztán érdemes elgondolkodni. Valamit lehet jobban csinálni, mint ahogy jelenleg tesszük. Persze ha akarjuk.

Akik akarnak, azok maradjanak és kövessenek, akiknek jó a 91. helyezés, azoktól azt hiszem elköszönök, és minden jót kívánok. Persze nem akarok udvariatlan lenni, ám sok-sok tanulmány és tapasztalat (ez utóbbiak között nagyon sok személyes) bizonyítja, hogy az eredményekért tenni kell. Itt mondhatnék egy viccet is, de nem, ezt megtartom egy másik blogbejegyzésbe, hogy legyen miért várni rám!

A bejegyzés trackback címe:

https://enugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3511695419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása